Om denne begivenhed

Tid
18:30 - 20:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Aktivitet

Sy muleposer - opstartsmøde Hårlev

02.03.20
Vil du være med i et fællesskab, som syr ”bæredygtige” bogposer på biblioteket?

Et nyt tiltag på Stevns Bibliotekerne, ”Stevnsposen”, er på vej til at se dagens lys. Stevnsposen er en mulepose syet af genbrugsmaterialer, som kommer til at være til fri afbenyttelse på kommunens 3 biblioteker – altså: Lån en bog, og lån samtidig en mulepose til at bære den i.

Derfor søger vi frivillige, som kunne tænke sig at være med til at lave poserne.

Vi har planlagt 2 opstartsmøder, hvor vi taler vi om, hvordan man kan gøre det.  Med andre ord: I bliver ikke præsenteret for en færdig pakke, hvor tingene er besluttet på forhånd - tværtimod er der mulighed for at være med til at påvirke projektet lige fra den spæde start.

Det andet møde er på Store Heddinge Bibliotek torsdag den 5. marts kl. 14, hvor biblioteket vil være vært ved kaffe og kage.

Vi håber på, at rigtig mange kommer til møderne og måske får lyst til at være med til dette helt anderledes projekt.

Det er selvfølgelig ganske gratis at deltage – men af hensyn til traktementet bedes du tilmelde dig. Tryk på billetknappen her på siden for at tilmelde dig til Hårlev-mødet, og du bliver ledt frem til tilmelding. Du behøver ikke printe billetten.

Du kan selvfølgelig også henvende dig på et af bibliotekerne og blive tilmeldt.

Har du spørgsmål, kan du skrive til Marianne Sivertsen, marsiv@stevns.dk, eller ringe til hende på 5657 5361.

Har du lyst til at være med til at lave poser, men ikke mulighed for at deltage i nogen af opstartsmøderne, hører vi også gerne fra dig.

Mere om projektet:
Tanken er, at de frivillige mødes på bibliotekerne og sy poserne. Dermed kan man også blive en del af et fællesskab og møde andre mennesker, samtidig med at man laver det praktiske arbejde i forbindelse med fremstilling af poserne. Vi vil selvfølgelig sørge for kaffe/te og småkager for at fremme hyggen.

 

Materialer