""

Om denne begivenhed

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Sted / Lokale
Mødestedet, Salen
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Humor som medicin v. Erik Lindsø

21.09.21
Kom til foredrag om livsmod, livslyst og livsglæde.

”Det handler om at ændre mismod til livsmod, og jeg gør det ved at tage fra de muntre og give til de skuffede,” siger Erik Lindsø - forfatter, kulturjournalist og højskolemand, der kommer med et muntert og livsbekræftende foredrag, hvor lattermusklerne bliver rørt.

”Humoren er en elastik af solidaritet og tilgivelse,” forklarer Erik Lindsø, der i foredraget anvender netop humoren til at give en kærlig opsang til dem, som han kalder de langtidsskuffede, bekymringsparate levebrødspessimister – dem, der gør verden til et alvorstungt, livstrættende sted at være.

”Jeg har hørt en af dem sige: ’Hvad hjælper det at være en hestehoved foran, hvis det går ned ad bakke?" Det er sådan et livssyn, vi må vaccinere imod - og Erik Lindsø kommer med vaccinen.

“Humor er det bedste værn mod stress. Med humor når vi det samme, men for nedsat tempo – vi bliver langsomme i vendingen, men hurtige i replikken,” siger Erik Lindsø.

Med humor får vi overskud til at drage virkeligheden i tvivl. Som Peter Plys siger: ”Folk siger ingenting er umuligt, men jeg laver ingenting hver dag.”

Billet

Køb din billet her på siden.

Vi overholder myndighedernes retningslinjer vedrørende Covid-19.

Om foredragsholderen

Erik Lindsø er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere - kendt for med humorens bid at sætte tilværelsen under lup.
Erik Lindsøs arbejdsfelt er højskolen og journalistikken. Han har været forstander på Rønshoved Højskole. I dag er han tilknyttet Rødding Højskole. Han har endvidere været programmedarbejder i Danmarks Radio, redaktør af Højskolebladet og Magasinet Grænsen.

Erik Lindsø har senest udgivet bøgerne ”Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder” og ”Livet er i det mindste en historie værd.” Han har netop skrevet bogen "Viljen til Rødding. Genstarten af Rødding Højskole 2006-2012", og er på vej med en bog om den danske sang.

Tags

Materialer