Om denne begivenhed

Tid
15:30 - 17:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Mad & Ro
Fyrvej 2
4660 Store Heddinge
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Morten D.D. Hansen - din lokale natur

25.08.22
Om naturen i Stevns.

Selvom du måske færdes derude hver dag, er det ikke sikkert, du har øje for de mange dyr og planter, som befolker dit nabolag. I foredraget her vækker Morten D.D. den stevnske natur til live og efter foredraget går du hjem, og er meget klogere på naturen på din egn.

Arrangementet foregår på Mad & Ro på Stevns Fyrcenter, hvor det er muligt at købe kaffe og kage til foredraget.

Efter foredraget går vi udendørs for at finde ud af, hvad man selv kan gøre og opleve.

Om Morten D.D.

Med sin aldrig svigtende begejstring har Morten D. D., som er uddannet biolog, i mange år været en populær formidler af den danske natur i radioen og på fjernsyn. Her er virkelig tale om en fagmand, der har noget på hjerte - og så er han tilmed sjov!

Som vært på DR1s "Bidt af Naturen" formåede han at gøre vilde orkidéer, møgbiller og fugletræk nærværende for såvel unge som gamle, og hans entusiasme vakte opsigt langt ud over programmets grænser. Morten D. D. er som foredragsholder garant for en stor oplevelse, når han med en blanding af stand-up, benhård faglighed og politisk kant kan gøre selv den mest ordinære natur sprællevende og nærværende. Man går hjem med et stort smil på læben, meget klogere – og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude.

Morten D. D. er forfatter til mere end 500 avisartikler om den danske natur og bøgerne "Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge", "Insekter i Danmark" samt faghæfterne "Insekter på rejse", "Fugletræk" og "Møgbiller".

 

Materialer