Om denne begivenhed

Tid
19:00 - 21:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

UDSOLGT!! Unge med borderline

28.01.20
Foredrag om borderline - hvad er det, hvor får jeg hjælp, hvordan lever jeg og mine pårørende med det?

I samarbejde med PsykInfo afholder vi en aften om at være ung med borderline.

Borderline (eller emotionel ustabil personlighedsstruktur, borderline type) er en af de mest udbredte personlighedsforstyrrelser og viser sig typisk i de unge år.

Unge med borderline kæmper ofte med en ustabil selvopfattelse og har svært ved at forholde sig til både egne og andres følelser. Det kan virke umuligt at give slip på impulsive og voldsomme, ukontrollerede følelser, og de kan fylde så meget, at alt andet bliver farvet af det. Derfor er det heller ikke ualmindeligt, at unge med borderline lettere end andre havner i konflikter med omgivelserne, som kan have svært ved at forstå den unges voldsomme reaktioner.

Det kan gøre en positiv forskel, at den unges følelser bliver rummet, og at den unge bliver støttet i at få bedre indsigt i og styring af egne reaktionsmønstre for derved at styrke sin egen recovery-proces. Til arrangementet kan du få et indblik i, hvad borderline er, og hvordan man kan få hjælp. Du får også gode råd til, hvad man selv kan gøre, og hvordan man som pårørende bedst kan være en støtte. Du kan også høre en personlig beretning om det at være ung med borderline. 

Program

”Mit liv med borderline” v. Sarah Patricia Rømer, ambassadør i EN AF OS

”Unge med Borderline” v. psykolog Signe Hagelskjær fra B&U

BEMÆRK! TILMELDING HOS PSYKINFO - KLIK PÅ LINKET HER:

https://www.tilmeld.dk/ungemedborderlineforaar2020/tilmelding.html

Se nogle af vores bøger om borderline nedenfor.

Materialer