Om denne begivenhed

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Forestilling

Livets Labyrint

05.11.20
- psykoterapeutiske sessioner omsat til teater.

Psykoterapeut og coach Vagn Kirkeskov udgav i 2019 bogen Livets labyrint – Fortællinger om kvinder og mænd – og hvordan de finder vej gennem livet.

Oplev, hvordan en bog med psykologiske dramaer og fortællinger om kvinder og mænds problemer og udfordringer gøres levende i et unikt samarbejde mellem bogen, en psykoterapeut, Stevns Amatørscene og Stevns Bibliotekerne.

Du skal i løbet af aftenen overvære tre psykoterapi sessioner med Vagn Kirkeskov og:

  • Skuespillerinden Sofie og hendes opgør med mor og far.
    Hun forventer at få løst den meget ulykkelige situation hun er i, hvor hun i dén grad har brug for hjælp til at holde hovedet oven vande, da hun ikke kan snakke med familien og veninderne.
  • IT-manden Jens, der er bekymret for en usikker fremtid med sin kæreste.
    Jens, der snart fylder tredive, har nogle problemer i parforholdet - bl.a. at hans kæreste er begyndt at date en anden. Som person er Jens lidt stille og indadvendt med god kontrol over sig selv, og ønsker ofte også at have det over andre.  
  • Den erfarne journalist Anne med et stresset job og altid søgende efter manden i sit liv.
    Hun er særligt sensitiv og sårbar, meget kreativ og original - og en der sjældent går på kompromis med egne idealer og krav. Og slet ikke til den enestående og vidunderlige mand hun drømmer om, der venter på hende et sted derude.

Vagn Kirkeskov introducerer undervejs og afrunder de tre fortællinger fra bogen med erfaringer fra hans arbejde som psykoterapeut, og hvordan idéen til den planlagte bogserie ”Livets labyrint” blev til virkelighed. Bog nr. to forventes at være på hylderne i december.

Forfatterens baggrund:
Med en baggrund inden for marketing og ledelse har Vagn Kirkeskov uddannet sig til psykoterapeut, og har gennem de sidste mere end 25 år arbejdet som konsulent for virksomheder med fokus på trivsel, motivation, stress og samarbejde samt gennemført coachinguddannelser for flere af Danmarks største virksomheder. Sideløbende har han været privatpraktiserende psykoterapeut, coach, sparringspartner og mentor for privatpersoner, virksomhedsejere, ledere og medarbejdere, der på hver deres måde havde brug for personlig støtte til at komme videre på egen hånd.

Han har boet på Stevns de sidste 15 år sammen med sin kone Birte, og de driver Bella Bed&Breakfast nu på tredje år. 

Stevns Amatør Scene har i mere end 100 år – faktisk siden 29. december 1909, hvor foreningen blev stiftet, først som Storehedinge og Omegns Ungdomsforening og siden 24. januar 1977 som Stevns Amatør Scene – underholdt den stevnske befolkning med amatørteater af enhver art. De omtaler sig selv som en broget flok af ’teatertosser’ i alle aldre, der er vilde med at lave teater, revy, cabaret, operetter, musicals og komedier - og fortæller, at hos dem mødes mennesker med meget forskellige baggrunde i den fælles interesse og med den fælles passion at spille teater.

Hent din gratis billet ved at trykke på billetknappen her på siden.

Vi overholder myndighedernes retningslinjer vedrørende Covid-19.

Materialer