""

Om denne begivenhed

Tid
19:00 - 21:00
Pris
25 kr.
Lokalitet
Snurretoppen
Algade 32
4660 Store Heddinge
Målgruppe
For voksne
Forestilling

Tine Høeg – Tour de chambre romankoncert

06.10.21
Musikalsk heartbreak. Romankoncert Tour de chambre.

Biblioteket inviterer til en nyskabt og intens romankoncert, når Forfatter Tine Høeg og musiker Simon Brinck slår talenterne sammen og performer tekst fra Tine Høegs 'Tour de chambre' med forelskelsen som rød tråd. Oplev en roman fortalt på en helt anderledes, sanselig måde i et fortættet og intimt lydunivers.

Efter koncerten kan du opleve Tine Høeg i samtale med biblioteksleder May-Britt Diechmann og det er også muligt at stille spørgsmål til forfatteren.

Tine Høeg 

er forfatter og dramatiker. Hun er aktuel med den kritikerroste roman 'Tour de chambre', der ifølge Politikens anmelder giver »et sug i maven, man kun vil have skal blive ved«. Hun vandt Bogforums Debutantpris i 2017 for 'Nye rejsende' og har i 2020 modtaget bibliotekernes Edvard P-pris for sit forfatterskab.

Simon Brinck 

er konservatorieuddannet komponist og guitarist, der ud over at undervise og lave sin egen musik komponerer musik til teater, film og tv - og har samarbejdet med kunstnere som Oh Land og Bisse.

Billet

Arrangementet foregår i Snurretoppen - derfor køber du din billet til kun 25 kr. på deres hjemmeside: Køb billet til forestillingen i Snurretoppen

Vi overholder myndighedernes retningslinjer vedrørende Covid-19.

 

 

Materialer