""

Om denne begivenhed

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Karin Michaëlis og Bertolt Brecht

04.11.20
Læsekreds og teaterforestilling forbundet med hinanden.

Som optakt til opførelse af BaggårdTeatrets ”Jagten på det gode menneske” på Erikstrupskolen onsdag den 25. november fortsætter vi samarbejdet med Stevns Teaterforening  med en læsekreds om mellemkrigstidens bestsellerforfatter Karin Michaëlis, der brugte sin internationale stjernestatus til at tale nazismen midt imod, åbne sit hjem for tyske flygtninge, bl.a. Bertholt Brecht, og endte med selv at måtte gå i eksil i USA efter Besættelsen.  

Læsekredsen belyser Karin Michaelis liv og værk og rejser spørgsmålet om, hvad et godt menneske er, på grundlag af manuskriptet til ”Jagten på det gode menneske” og Brechts ”Det gode menneske fra Sezuan”, som er inspireret af venskabet med Karin Michaëlis.

Vi vil mødes to gange på Store Heddinge Bibliotek - onsdag den 4. november og onsdag den 11. november. Tilmeld dig læsekredsen her på siden senest 28. oktober, hvis vi skal nå at skaffe bøgerne hjem til dig. Tilmelding gælder begge læsekredsaftener.

Læsekredsledere: Lene Vestergård og Jytte Larsen fra Stevns Teaterforening.

Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter til dén her: https://stevns-teater.dk/for-voksne/jagten-paa-det-gode-menneske/

Så: Hvis du vil have hele pakken - så skal du købe billet til teaterforestillingen, OG hente din gratis billet til læsekredsen her på siden.

 

Tags

Materialer