Om denne begivenhed

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Skamløse eventyr

02.10.19
Annemarie Krarup fortæller skamløse eventyr.

Kulturloftet og Stevns Bibliotekerne er gået sammen om at få Annemarie Krarup til at komme og fortælle skamløse eventyr fra hendes bog af samme navn.

Om bogen: Denne fine samling af småfrække eventyr giver et pudsigt indblik i datidens erotiske fortællinger. Det er bestemt ikke eventyr til godnatlæsning for børn. Bør nærmere læses for at få et interessant indblik i datidens bud på lumre historier og fortælletradition. Der indgår både prinsesser, præster, staldkarl og andet godtfolk.

De smukke, farverige illustrationer tilfører fortællingerne ekstra liv. Det er den svenske billedkunstner, Mats Rehnman, der har illustreret bogen. Annemarie har nogle af billederne fra bogen med – så dem kan du se på i kaffepausen, som vi holder undervejs.

Ud over udvalgte historier fra bogen indgår både foredrag om Evald Tang Kristensens liv og arbejde (i sig selv en spændende historie), og sang - herunder en af de uartige sange, Evald indsamlede - og hvor publikum kan synge med.

Roskilde Bibliotek skrev:
”Annemarie Krarup fortæller Skamløse Eventyr med varme, indlevelse og nærvær, så selv dem på bagerste række er med hele vejen. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Annemarie Krarup pga. hendes professionalisme og positive tilgang. Med sine Skamløse Eventyr løfter hun nu på fineste vis en vigtig formidlingsmæssig opgave i forhold til Evald Tang Kristensens indsamlede historier. Annemarie Krarup krydrer sin levende formidling med improviserede sange, der skaber en fin stemning i rummet. Ligeledes underbygger billederne fra illustrator Mats Rehnman pointerne i de erotiske historier. Tilhørerne var meget begejstrede for arrangementet og jeg kan på det varmeste anbefale et besøg af Annemarie Krarup.”

Materialer