e-Grill

Om denne begivenhed

Lokalitet
Stevns Fyr
Fyrvej 2
4660 Store Heddinge
Danmark
Tid
10:00 - 16:00
Pris
50 Kr
Målgruppe
For mænd
Undervisning

e-Grill for mænd

02.06.18
Lær at lave din egen grillpølse med Jens Hansen fra ”Livsnyder og Bonderøv” ved Stevns Fyr

Der er stadig mange, der ikke får læst posten i deres e-Boks. Derfor havde vi sidste sommer ekstra fokus på, at de stevnske kvinder skulle blive endnu bedre til at læse deres digitale post – NU er det så de stevnske MÆNDS tur.

Sammen med ”Livsnyder og Bonderøv” Jens Hansen tilbyder vi dig derfor en rigtig mande-dag i pølsens tegn: Du lærer at lave dine egne grillpølser helt fra start til slut – garneret med lidt information om e-Boks – derfor kalder vi dagen for ”e-Grill for mænd”.

Derudover er vi så heldige, at Stevns Bryghus vil sponsere en af deres gode øl (vi sørger selvfølgelig også for vand/sodavand), så der kommer en stor spand kul under sanserne! Og det bliver næsten en hel dag - vi starter kl. 10 og regner med at være færdige ca. ved 16-tiden.

Program:

  • Kl. 10: Velkommen og praktiske informationer v. Stevns Bibliotekerne.
  • Bålkaffe.
  • Grisen smækkes på bordet, udskæres og hakkes.
  • Hakket kød laves til fars, som laves til pølser.
  • Pølserne grilles og spises.
  • Slut ca. kl. 16.

Du får altså en lærerig dag i naturen med egne hjemmelavede grillpølser, øl fra Stevns Bryghus og nyttig viden om, hvordan du nemt læser din digitale post på mobilen (og lidt andre ”godter” fra e-Boks-verdenen).

For at deltage skal du på forhånd have downloadet OG aktiveret e-Boks-app’en på din mobil. Se, hvordan du gør ved at klikke på linket her: "Kom godt i gang med e-Boks app" eller ring til Jane A (tlf.nr. 56575360) eller Marianne (tlf.nr. 56575361) på Store Heddinge Bibliotek, så hjælper vi dig!

Måske har du set Jens - ”Livsnyder og bonderøv” - i TV2 Øst i december sidste år, hvor han medvirkede i programmet ”Silles hus”?
Eller måske kender du ham fra et af hans andre events?
Måske fra ”Madsamling Stevns”?
Jens er en frisk, idérig og kreativ mand og kok, livsnyder og bonderøv – der lægger meget, meget stor vægt på de gode råvarer – kort sagt: fra gård til bord.

Køb billet ved at trykke på knappen 'Bestil billet(ter)' her på siden. Billetten koster kun kr. 50 (værdi = kr. 895 – så det er et supergodt tilbud).

Tags