Om denne begivenhed

Tid
18:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Sted / Lokale
Mødestedet, Salen
Målgruppe
Voksne
Workshops

Visible mending - lap dit tøj med broderi

24.04.24
Forlæng tøjets levetid og lær at lappe med broderi og visible mending på denne workshop sammen med Anna Kjær Voss, også kendt som Klimamusen.

Kom til et kombineret foredrag og workshop om bæredygtighed, broderi og visible mending.

Visible mending (synlig tøjlapning) bliver mere og mere udbredt i de danske hjem. I bund og grund handler det om synlig reparation af dit tøj vha. broderi.

Kom til en hyggelig aften med foredrag, workshop og sandwich undervejs. I løbet af aftenen får du en kort gennemgang af tekstillapning i et historisk lys, og du bliver klogere på de klima- og miljømæssige vinkler samt nøgletal om vores tøj- og tekstilforbrug. 

Samtidig får du nål, tråd og broderiramme i egne hænder og bliver undervist i lappeteknikker og brugbare broderisting til at lappe huller, skjule pletter eller dekorere og upcycle dit eller dit barns tøj og tekstiler.

Anna har alle redskaber og materialer samt ’prøveklude’, så du skal bare møde op som du er. Du er dog meget velkommen til at medbringe din hullede sweater eller din plettede t-shirt. I aftenens sidste del tilbyder Anna dig hjælp og sparring, så du får hjælp og sparring til at gå i gang med dit eget projekt.

Alle deltagere får en lille printet begynderguide med hjem.
I løbet af aftenen er der sandwich og kaffe og te til alle deltagere.

Tilmelding senest 24. april kl. 12.

Læs mere om Klimamusen og visible mending her: klimamusen.dk

Arrangementet er en del er Bibliotekernes Verdensmålsuge – Uge17

Vi tager nogle gange billeder og videoer i forbindelse med arrangementer, og du kan derfor indgå i billeder og videoer, hvis du deltager i arrangementerne. Du kan selvfølgelig altid sige til fotografen, at du ikke vil med på billederne. Billeder/videoer bruger vi på vores hjemmeside, facebook eller pressen, når vi fortæller om vores arbejde.

Materialer