""

Milton og den usynlige coronavirus

20.04.20
Bog, lydbog, spil og opgaver om coronavirus - for børn 5-9 år.

Milton er en kanin som bor sammen med sine venner Amanda og Conrad, i en hule i den fortryllede skov. Han er meget nysgerrig og elsker at komme ud i verden og møde søde børn.

Conrad er et pindsvin som er meget klog og han elsker at lære nye ting, derfor læser han mange bøger om alt muligt.

Sommerfuglen Amanda er altid sød og glad og elsker at lege med sine venner.

Men lige nu er Milton og hans venner nødt til at blive hjemme i deres hyggelige hule fordi der en smitsom virus, corona, som gør at mange bliver syge. Derfor er det vigtigt at Milton og hans venner holder afstand til hinanden og deres andre venner, og vasker hænder flere gange om dagen.

Milton og den usynlige coronavirus hjælper børn at forstå hvorfor vi skal gøre de ting vi nu gør, og hvordan vi skal vaske hænder, holde afstand og hvordan vi skal lege nu hvor vi ikke må være tæt på hinanden. Ikke mindst så fortæller Milton og hans venner at det hele nok skal blive godt igen.

Udover selve historien som både kan læses og høres som lydbog, følger der små opgaver med som kan styrke fortællingens mål, nemlig at hjælpe børnene med at holde afstand til hinanden og få vasket deres hænder grundigt. Der er endda også en sang som får håndvasken til at blive sjovere!.

Besøg Miltons hjemmeside og få hjælp til at snakke om coronavirus i børnehøjde.