""

SMS-julekalendere for børn

26.11.20
Til de store børn er der hele tre SMS-julekalenderhistorier at vælge mellem: "SMS fra Antboy", "SMS fra Karmaboy" og "SMS fra julemanden".

Hver dag i december og frem til juleaften kan du og dit barn få et afsnit af en julekalenderhistorie som SMS på mobilen. 

Historierne er skrevet af Kenneth Bøgh Andersen og Jacob Riising som begge har skrevet mange populære, anmelderroste og Orla-prisvindende børnebøger. 

Vælg mellem tre forskellige SMS-julekalendere: 

 1. "SMS fra Antboy - en julekalenderhistorie" Af Kenneth Bøgh Andersen

  En sjov og spændende SMS-julekalender, hvor du gennem beskeder på din mobil følger Pelle Nørhmann aka Antboy og hans gode ven Wilhelm. 
  Lidt om historien: Efter en katastrofal start på julemåneden opdager superhelten Antboy, at en indbrudstyv huserer i byen. Tyven kalder sig JuleFanden og efterlader sig ingen tegn på indbrud. Det er som om han kommer ind gennem skorstenen…
  Anbefales fra ca. 10 år.

  For tilmelding: først tilmelder du dig med lånerkort og mobil tlf. nr.
  Tilmeld dig med lånerkort og mobil nr her
  Send bagefter SMS til 1277 med teksten "SP STEVNS ANTBOY".
   

 2. "SMS fra julemanden" Af Kenneth Bøgh Andersen

  Lidt om historien: Har du været sød eller død i år? Dette og mange andre spørgsmål venter dig i denne julekalenderhistorie, hvor du modtager beskeder fra selveste Julemanden! Og hvor alt – alt – afhænger af hvad du tænker at svare … Og som altid, når det drejer sig om julen, venter der en lille overraskelse til sidst …Merry Scary X-mas! 

  SMS fra julemanden kan læses som en slags forhistorie til Kenneth Bøgh Andersens barske kalenderhistorie ”Julemandens død”, men den kan også læses for sig selv.
  Anbefales fra ca. 12 år.

  For tilmelding: først tilmelder du dig med lånerkort og mobil tlf. nr.
  Tilmeld dig med lånerkort og mobil nr her
  Send bagefter SMS til 1277 med teksten "SP STEVNS JULEMAND"

 3. "SMS fra Karmaboy" af Jakob Riising

  Lidt om historien: Skovlundes største (og eneste) Superhelt hedder Karmaboy og han har brug for DIN hjælp! I virkeligheden er han jo bare drengen Niller, men han har alligevel brug for din hjælp hvis det skal blive jul. En altoverskyggende supermagt (Skovlundes borgmester) har nemlig tænkt sig at spare julen væk i år. Karmaboy vil derfor igennem 24 dage kontakte netop DIG og bede om DIN hjælp til at få julestemningen tilbage på ikke bare Skovlunde Bytorv men i hele landet. 
  Anbefales fra ca. 10 år.

  For tilmelding: først tilmelder du dig med lånerkort og mobil tlf. nr.
  Tilmeld dig med lånerkort og mobil nr her
  Send bagefter SMS til 1277 med teksten "SP STEVNS KARMABOY"

OBS. SMS-tekst-koderne gælder, hvis du bor i Stevns Kommune. Bor du i en anden kommune, og kommunen har tilmeldt sig, kan du tilmelde dig med lånerkort og mobil tlf. nr. på denne side: 
Tilmelding til SMS julekalender for andre kommuner.

God fornøjelse! 

På listen herunder finder du et udvalg af forfatternes bøger

Tags
Materialer