Nødhjælp du aldrig har bedt om

Ja okay, det kom jo ikke som en overraskelse men alligevel står vi lidt med både skæg og hår i postkassen.

Der høres en stille mumlen over det ganske land. Det ville have været et ramaskrig, men ingen vil riskere at vække børnene nu de endelig tier stille for første gang siden kl. 5 i morges. Shit, hvad stiller vi op nu?

Men frygt ej, vi er klar med litterær førstehjælp til de næste tre uger.

Vi lægger ud med en øjenåbner af Fie Hørby. Vi har alligevel opgivet at danne vores børn på nuværende tidspunkt og sendt lange kærlighedserklæringer til deres pædagoger og lærere. Nu satser vi simpelthen på at holde dem i live og kalde det en succes, så hvorfor ikke droppe opdragelsen oveni. Det giver faktisk rigtig god mening, når man kommer i gang.

KOMMUNIKATION, råber min partner ofte efter mig, og det synes jeg jo egentlig er ret selvmodsigende. Så kan det da godt være at jeg lige har smækket med døren og kastet en legetøjsbil ud af vinduet, men det er da ham, der er en klaphat? Eller hvad? Jeg satser på at få svaret i Lars-Terje Lysemoses bog Omgivet af idioter.

Og det bringer os jo faktisk videre til den næste anbefaling - for mor behøver jo egentlig ikke en årsag, det er det bedste ved at være voksen - men her får vi alligevel en underholdende en af slagsen i Why Mummy drinks.

Har du 24 timer? Du har tre uger! Brug dem på at vide hvad du kommer til at bruge 68% af din kommende månedsløn på i bogen Vinekspert på 24 timer.

Bor du allerede sammen med din partner, ja så hænger I jo nok på hinanden 3 uger endnu, men ellers er bogen Parforhold : sammen hver for sig da lige i skabet til disse tider. Er I allerede buret inde sammen, så kan Henrik Krag måske hjælpe alle med at komme ud på den anden side i et stykke med Overlev i parforholdet. Den er da i hvert klikket digitalt hjem her på matriklen.

Måske er tiden til at I skal kaste jer over et projekt sammen? Ja måske ikke ligefrem at samle IKEA møbler, dem kan I alligevel ikke komme ud at købe og det måske også lige at male skilsmisseadvokaten på væggen, men slå to fluer med et smæk og lær en ny skill og bliv behageligt snalrede med Bartenderens Cocktails.

Vi må naturligvis slutte med en skønlitteær anbefaling og hvad bedre end den rammende titel Strenge tider. Jo jo Dickens havde da vist fat i noget. Ganske vist har vi online shopping, internet og centralvarme, men vi lever os ind 1800-tallets trængsler som aldrig før.

Nå ja og børnene?

Dem kan I sætte til at lave mareridtsvæsener af tefiltre og trylledej. Så har I også noget at give dem med til pædagogerne efter de 4 uger i hjemmepasningen som tak for alle de kunstværker de sender den anden vej.

May be odds be ever in your favor.

De varmeste karantænehilsner på mindst 3 meters afstand

Tak for artiklen til Førstehjælpsbibliotekaren på Københavns Biblioteker