Voksenbiblioteket

20.04.23
Læs om planerne for voksenudlånet i Hårlev.

Lad os slå fast med det samme: der bliver ved med at være voksenudlån i Hårlev. 

I hele processen har vi kigget udlånstal, besøgstal og på, hvilke tilbud vi som bibliotek på Stevns har til forskellige biblioteksgæster – og hvor vi gerne vil sætte ind. Vi har også talt med forskellige faste brugere og med mulige nye brugere. 

Udlånstallet og besøgstallet har været for nedadgående de seneste år. Det er ikke nemt at opretholde et bibliotekstilbud med de tal. Men med løsningen her fastholder vi et bibliotekstilbud til voksne. Et godt bibliotekstilbud – også selvom det bliver mindre, end det har været tidligere. 

Vi sikrer en opdateret og dynamisk samling af bøger og emner, som vi kan se, at lånerne gerne vil have. Vi får også et godt sted at fordybe sig og læse aviser. Og er der noget, man gerne vil låne, men som ikke lige står på hylden, så kan man reservere, ganske som nu, hvor en bog også kan være på et af Stevns’ øvrige biblioteker. 

Vi vil også gerne altid høre om ønsker til biblioteket, både til hverdag og nu i processerne. Tal med os på biblioteket og se med på siden for at være med