Det store SVIGT – 100 års naturfredning i det yndige land

Foredrag med den lokale journalist og samfundsdebattør, Kjeld Hansen.

”Er vi ikke blandt de rigeste nationer på kloden, og har vi ikke verdens bedste naturfredningslov? Hvordan gik det så til, at det yndige land alligevel endte med en natur, der er blandt de ringeste i Europa?”

Kjeld Hansens oplæg på vores litteraturfestival i september var et meget populært indslag på dagen. Derfor har vi nu bedt ham om at komme og holde et foredrag, og det gør han 21. november i Mødestedet ved Hårlev Bibliotek. Her vil han stille skarpt på naturfredningens stærke og svage sider.

Se mere og hent din gratis billet her: 
https://www.stevnsbib.dk/arrangementer/foredrag-debat/det-store-svigt-100-aars-naturfredning-i-det-yndige-land-0

Kjeld Hansen er internationalt kendt for sin afsløring af rovdriften på Grønlands natur med bogen "A Farewell to Greenland's Wildlife". Kjeld Hansens bog "Der er et yndigt land" - om Danmarks naturs tilstand – vakte stor opmærksomhed i 2003 og underbyggede hans position som landets førende miljøskribent. I 2008 udgav han "Det tabte land" - det store historiske værk om magten over den danske natur. Bogen fik Dansk Forfatterforenings fagbogspris i 2008. Og i 2017 udkom så hans bog "Det store svigt: beretningen om hundrede års naturfredning i Danmark".

Se bøger af Kjeld Hansen længere nede på siden.

 

31.10.19
Tags