Anders Colding-Jørgensen på Stevns Litteraturfestival

Mød manden, som vil lære os at forstå vores vaner.

Anders skriver om sig selv:

"Jeg er forfatter på Gyldendal og adfærdspsykolog og netop flyttet til Stevns med min familie. Jeg er på en mission for at lære danskerne at forstå deres vaner. Når jeg ikke holder foredrag et sted i Danmark, er jeg vært på podcasten Vaneinstituttet. Jeg har også en klinik, hvor jeg hjælper mennesker med at ændre de vaner de ikke er glade for. Den hedder naturligvis Vaneklinikken.dk

På Stevns Litteraturfestival holder jeg et åbent værksted. Her kan du blive gratis prøvelæser på min næste bog, som du kan hente som e-bog. Bogens arbejdstitel er 'DÅRLIGE VANER (findes ikke)' og handler om at lære dig at holde af dine vaner og ændre dem – uden skyld og selvbebrejdelser. Det åbne vaneværksted handler om dialog og samtale. Om at jeg deler viden og får feedback fra dig. Er det overhovedet en god titel? Hvad synes du om mine forslag til forside?

Jeg har tidligere udgivet bogen 'Hov, et egern' om dine digitale vaner, som udkom på Gyldendal i 2019.

Jeg glæder mig til at møde dig."

Anders går også på scenen i løbet af dagen med et oplæg: "5 sandheder om dine vaner".  Han fortæller:

"Har du også undret dig over at det er så svært at ændre en dårlig vane? Så er du ikke alene. Rigtigt mange kæmper med vaner de ikke er glade for. Hvis du gerne vil ændre en vane, er løsningen ikke at slå sig selv i hovedet eller prøver at tvinge en ny adfærd igennem (det virker jo sjældent, vel?). I stedet kan du lære at forstå dine vaner, at acceptere at alle vaner tjener et formål og lære at tale vanesprog. Her får du 5 sandheder om vaner, som kan få dig på sporet."

Læs mere:

Læs mere om Anders Colding-Jørgensen på http://virkeligheden.dk

Hør hans podcast på http://vaneinstituttet.dk

Besøg vaneklinikken på http://vaneklinikken.dk