Hans-Willy Bautz og Theodor William Larsen på Stevns Litteraturfestival

Mød forfatterne af børnekrimien "Skelettet på slottet"

Krimiforfatter Hans-Willy Bautz har som noget nyt prøvet at skrive en børnekrimi. For at være sikker på at få børnevinklen på, har han inviteret naboens søn, Theodor William Larsen, til at være medforfatter. 

Du kan møde dem begge på deres stand på litteraturfestivalen, og se dem på scenen, hvor de fortæller mere om bogen.

På billedet her på siden kan du se Hans-Willy og Theodor William sammen med illustratoren på bogen, Birgitta Kristina Ingmarsdatter Carlberg.

Om Hans-Willy Bautz

Krimiforfatter med lokale krimier.

Født i Haslev 1946. Er autodidakt journalist. Har arbejdet som avisudgiver og redaktør i Tyskland 1984-2014. Har i Tyskland fået udgivet to bøger med fortællinger og to krimier. I Danmark seks krimier dels med handling på Sicilien og i Tyskland, dels i Danmark, nemlig Østsjælland (Haslev, Køge, Faxe, Faxe Ladeplads og Stevns, hvor Stevnsfortet spiller en vigtig rolle), Sydsjælland (Haslev, Skovtårnet, Faxe, Faxe Ladeplads, Vordingborg, Masnedø, Petersværft og Stensved) med en afstikker til Sicilien, Mariager Fjord med afstikkere til Randers, Mariager og Aalborg samt en Læsøkrimi. Seneste udgivelse er børnekrimien ”Skelettet på slottet”, som han har skrevet sammen med 10-årige Theodor William Larsen.

Hans-Willy Bautz bor i Haslev, men har en stærk tilknytning til Stevns, idet han som barn og ung har tilbragt alle sine ferier hos sin mormor på Frøslevvej i Store-Heddinge. Mormoren, Ingeborg Olsen, var overassistent på politikontoret i Store-Heddinge.

Om Theodor William Larsen

Medforfatter på børnekrimien "Skelettet på slottet".

Født i Roskilde 2012 og vokser op i Haslev, hvor han går i 3. klasse på Haslev Privatskole. Theodor William er en ivrig spejder. Han har en livlig fantasi, som kommer til udtryk i børnekrimien „Skelettet på slottet“, som han har skrevet sammen med krimiforfatteren Hans-Willy Bautz.