Skal du på ferie?
Skal du på ferie?

Sæt dine reserveringer på pause i ferien

08.06.23
Skal du væk hjemmefra i sommerferien? Så er det en god idé at sætte dine reserveringer på pause, så du ikke går glip af dem.

Har du ikke mulighed for at komme på biblioteket i en periode? Så kan du med fordel sætte dine reserveringer på pause, så du ikke mister din plads i køen.

TIP: Vær opmærksom på, at hvis din reservation allerede er undervejs, inden din pause begynder, vil den ikke kunne stoppes i at nå frem. For at undgå det, kan du sætte din fraværsperiode til at begynde 5 dage tidligere. Begynder din ferie f.eks. den 9. juli, skal din fraværsperiode altså starte den 4. juli.

Bemærk! Pausen gælder kun dine reserveringer af Stevns Bibliotekernes egne materialer. Vi kan desværre ikke udsætte reserveringer af materialer fra andre biblioteker.

Sådan gør du

  • Log ind på stevnsbib.dk
  • Vælg 'Min konto' i øverste højre hjørne
  • Vælg 'Brugerprofil'
  • Under 'Reserveringer på pause' - udfyld felterne 'Startdato'  og 'Slutdato' for den første og sidste dag, hvor du ønsker at have dine reserveringer på pause
  • Klik på 'Gem'

Du behøver ikke at gøre noget, når 'pauseperioden' er udløbet. Men hvis du fortryder en valgt periode, kan du annullere den ved at slette de angivne datoer og trykke på 'Gem'