""

10 gode spillefilm online

16.03.20
Se kærlighed, store historiske dramaer eller kriminalgåder på Filmstriben.dk.

Her er ti gode spillefilm, som du gratis kan se på Filmstriben.dk.
Som borger i Stevns Kommune kan du under coronakrisen se ubegrænset antal film på din computer eller tablet. 

Se også:

  • Filmcentralen - statens streamingtjeneste for nye og gamle kortfilm.

Alle ved det

Af Asghar Farhadi, José Luis Alcaine, (2019)
Sammen med sine to børn ankommer Laura fra Argentina til sin spanske hjemby for at fejre søsterens bryllup. Under festlighederne forsvinder Lauras datter pludselig, hvilket bliver starten på en desperat jagt, samtidig med at familiens skeletter vælter ud af skabene. Se Alle ved det på Filmstriben

The Catcher was a spy

Af Ben Lewin, Robert Rodat, Andrij Parekh (2019)
Under 2. verdenskrig kæmper USA og Tyskland om at opfinde atombomben først. Baseballspilleren Moe Berg hyres som spion, hvis mission er at afsløre, hvor langt Tyskland er med deres bombe. Se The Catcher was a Spy på Filmstriben

I krig og kærlighed

Af Kasper Torsting, Ronnie Fridthjof, Jesper Tøffner, (2019)
Året er 1917. Vennerne Jes og Esben er begge sårede blevet hjemsendt fra fronten, hvor de som sønderjyder har måttet kæmpe i tysk uniform. Men meget er sket i deres lille samfund, og det kræver mange kræfter at genfinde kærligheden til dem derhjemme. Snart må Esben desertere for ikke at blive sendt tilbage. Se I krig og kærlighed på Filmstriben.

Pride

Under den britiske minearbejderstrejke i 1984 skabes et udsædvanligt og umage sammenhold mellem en flok homoseksuelle aktivister fra London og en gruppe walisiske minearbejdere. Se Pride på Filmstriben.

 


Stalker

Søde og lidt naive Frances er en ung pige, der lige er flyttet til New York. Hun længes efter sin afdøde mor, og bliver derfor lynhurtigt venner med den fremmede Greta. Venskabet bliver en forbandelse med fatale følger. Se Stalker på Filmstriben.
 


Grænse

Tina kan lugte andre menneskers følelser, hvilket er ret nyttigt i jobbet som tolder. Privat har Tina det imidlertid svært, en kromosomfejl bevirker, at hun føler sig udenfor, men alt ændrer sig da hun møder Vore, der har stærke holdninger til menneskets eksistens. Se Grænse på Filmstriben.
 
 
 

En affære

Anita på 42 lever i et koldt og barnløst ægteskab. Hun får arbejde som gymnastiklærer hvor den selvsikre teenager, Markus, hurtigt lægger an på hende. De indleder et seksuelt forhold, som udvikler sig til en besættelse, som Anita ikke magter at kontrollere. Se En affære på Filmstriben.
 


Sin City

I Sin Citys morads af kriminelle, prostituerede, korrupte politimænd og levebrødspolitikere møder vi tre mænd, der hver på sin måde forsøger at finde en moralsk forsvarlig, om end blodig, løsning på deres problemer. Se Sin City på Filmstriben.
 

Ud af intet

Katjas verden styrter sammen, da hendes tyrkiske mand og søn bliver dræbt af en bombe i Hamborg. Det er et højreekstremistisk terrorangreb, og retssagen får et uventet resultat. Katja søger nu selv retfærdighed. Se Ud af intet på Filmstriben.

 

Til vi falder

Louise og Adam mistede for nogle år siden deres søn på Tenerife og må nu rejse tilbage dertil for at afslutte politisagen. De reagerer vidt forskelligt på gensynet med stedet: Louise ønsker at se fremad, mens Adam vil vide, hvad der skete. Se Til vi falder på Filmstriben.
 

Oprindeligt skrevet af Helsingør Kommunes Biblioteker.