Blanding af opskrifter og køkkentips, kulinariske debatindlæg og opfordringer til at spise bæredygtigt. Mange af opskrifterne er på retter fra forfatterens økologiske restaurant. Retter der efterhånden er blevet klassikere. F.eks. pocheret æg med krydderurter, kammuslinger med chorizo og lammekølle bagt i høkasse
Emner
bæredygtighed
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidragsyder
Beskrivelse
Indhold: Haven (Grøntsager ; Krydderurter ; Frugt ; Opskrifter) ; Husdyr (Grise og svinekød ; Køer og oksekød ; Får og lammekød ; Fjerkræ ; Opskrifter) ; Fisk (Saltvandsfisk ; Skaldyr ; Ferskvandsfisk ; Opskrifter) ; Grøftekanten (Vildt ; Vilde planter ; Svampe ; Frugt og nødder ; Opskrifter)
Originaltitel
The River Cottage cookbook
ISBN
9788771370362
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
488 sider
Forlag
People's Press
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen vil blive efterspurgt, men mindre end Hverdagsmad fra River Cottage pga. sit fokus på selvforsyning