Appen Biblioteket

Appen Biblioteket

Når du henter appen i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du i gang. Login er det samme som du bruger via vores hjemmeside.

Målgruppe: Alle

Adgang: Fri adgang, med bibliotekslogin

""

Hvad kan jeg med appen?

Med Biblioteket-appen har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, kan du også klare det på Biblioteket appen.

Bliv inspireret

I appen kan du finde en masse 'hylder' med inspiration.

Du kan også søge på tværs af fysiske og digitale materialer. Finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog.

Hjælp til at huske

Biblioteket-appen sørger for at minde dig om det, når det lånte snart skal afleveres. Med beskeder fra appen bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket.

Få besked, når dit materiale er klar til afhentning

Når dit reserverede materiale er klar til afhentning, får du en push-besked fra Biblioteket appen. 

Flerbruger-funktion

Skift imellem dine brugerprofiler i appen uden at skulle logge ud hver gang. Flerbruger-funktionen giver dig mulighed for at være logget ind med flere brugere på samme tid, hvis du er oprettet på flere forskellige biblioteker. 

Du vil også kunne tilføje dine børns lånerkort, se en oversigt over de tilføjede lånerkort og nemt skifte mellem dem uden først at skulle logge ud og ind igen