Om denne begivenhed

Tid
19:30 - 21:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Krigen har ikke et kvindeligt ansigt

27.11.19
Læsekreds og teaterforestilling forbundet med hinanden.

Bog søger læsekreds.

”Krigen har ikke et kvindeligt ansigt” er en rystende og rørende skildring af en million purunge russiske kvinder, der efter at have kæmpet side om side med mændene i Anden Verdenskrig blev retoucheret ud af den officielle historie. Bogen er baseret på samtaler med hundredvis af veteraner og indgår i den hviderussiske nobelpristager Svetlana Aleksijevitjs 6-bindsværk ”Utopiens stemmer. Historien om det røde menneske”, som hun modtog Nobels Litteraturpris for i 2015.

Læsekredsen arrangeres i samarbejde med Stevns Teaterforening, der har Pia Rosenbaums iscenesættelse af bogen på programmet den 15. januar på Koldkrigsmuseet. 

Læsekredsen tilrettelægges over to aftener den 27.11. og 4.12, kl. 19.30-21.30 på Store Heddinge Bibliotek af skuespiller Lene Vestergård og historiker Jytte Larsen, som en blanding af oplæsning og oplæg til samtaler om krig og køn, østblokken og vesten og om, hvordan vi kan forstå vores forhold til Rusland i dag.

Bestil gratis plads i læsekredsen senest 1/11, og vi låner bogen hjem til dig.

Læs mere om teaterforestillingen og køb billetter til den her: 
www.stevns-teater.dk
Hvis du køber billet til forestillingen kl. 16, vil du som deltager i læsekredsen få lejlighed til at møde iscenesætteren Pia Rosenbaum, som selv står på scenen.

Altså, hvis du vil have hele pakken, så skal du købe billet til teaterforestillingen OG hente din gratis billet til læsekreds ved at trykke på billetknappen her på siden.